Team Lampoil - fulla av entusiASM

Våra spel

Än så länge har vi gjort ett spel, Rope & Bombs.

Rope & Bombs

Rope & Bombs är ett pusselspel där repstumpar och bomber faller från ovan. Spelaren knyter samman dessa så gott det går. Lite då och då kommer en eld, som bränner upp allt rep som är sammankopplat med den. Om elden når en bomb, sprängs den och förstör allting i närheten. Målet är att bränna bort så mycket rep som möjligt, för när repen når skärmens topp är spelet slut.

Spelet kan spelas på Gameboy och Gameboy Pocket (i svartvitt), på Super Gameboy (med border och i färg) och på Gameboy Color, Gameboy Advance och Gameboy Advance SP (i färg).

Spelet på Gameboy
Spelet på Gameboy Color
Spelet på Super Gameboy

En ROM-fil för spelet kan laddas ner här!

Spelet såldes på Retrospelsfestivalen i Malmö den 2 September! En begränsad upplaga av kassetter med kartong och en enklare manual i form av en A4 kommer fanns till försäljning. Om du är intresserad av att spelet, skicka ett mail till mail@teamlampoil.se, så hör vi av oss!

SNDB-tråd: http://sndb.se/viewtopic.php?f=65&t=26470

Hiro från GamingGrannar testar spelet: https://www.twitch.tv/videos/164846427

Våra böcker

Än så länge har vi skrivit en bok: Game Boy Assembly Programming for the Modern Game Developer. Boken är tänkt att läsas och användas tillsammans med programmeringsbiblioteket GingerBread.

Om oss

Vi är ett litet lag som jobbar med spelutveckling på fritiden. Främst genuin retro på riktig hårdvara.